NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL
 
'Tedd magasra a mércét!'

Benned rejlik annak a lehetősége, hogy szinten tartsd energiádat, hangulatodat, pénzügyeidet és életed más területét. Ahogyan a beállítások megváltoztatásával szabályozni tudod otthonod vagy a hűtőszekrényed hőmérsékletét, ugyanezt megteheted önmagaddal is. 
 
Képzeld el, hogy akár csak otthonod fűtéséhez, úgy benned is létezik egy kapcsoló, ami életed egy olyan részéhez kötődik, amiben javulást szeretnél elérni. Amint elképzeled önmagad, hogy feltekered a kapcsolót, ahogyan a szoba hőmérsékletének szabályozásához tennéd, egy fontos jelet küldesz ki az univerzumba.
 
Azzal, hogy magasra tekered a kapcsolót, átveszed a helyzet fölötti irányítást. Te döntesz arról, mi az, ami elfogadható, és szándékodat határozottan annak irányába összpontosítod. Kristálytiszta döntéseid sokkalta gyorsabb cselekvést idéznek elő, mint amennyit bármekkora mennyiségű pénzen képes lennél megvásárolni. Ezek a választások többet érnek egy egyetemi diplománál, vagy a siker bármely földi mértékénél. Döntsd el kristálytisztán azt, hogy mit akarsz, és már ma kurblizd fel a mércét a vágyott eredmények irányába.

Gondolat a mai napra

Átveszem az életem feletti irányítást, és felgyorsítom a jóság intenzitását. A mércét a harmónia, a bőség, a kicsattanó egészség, a szeretetteli párkapcsolatok, a csodálatos lehetőségek és minden olyan dolog magassága felé irányítom, ami a szívem vágya. Követem az útmutatást, és széttárom karjaimat a befogadás előtt.

 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet