NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tarts gyakran szünetet!'

A szorongás nyugtalanságot szül, ami megnehezíti az összpontosítást és a koncentrációt. Néha olyan zaklatottnak érzed az elméd és a tested, akár a háborgó tenger.
 
Ezek az érzések a béke utáni azon kutakodásból fakadnak, mely során nem tudod, hol és hogyan találj rá. Ez a tökéletességre való törekvésed és az irányításvágyad hajthatatlan kifelé irányuló kutatása, ami a derű utáni vágyból ered. De miután a béke maga az Isten, amire valójában szomjazol, az az istenivel való kapcsolatteremtésed.
 
Szüneteltetned kell az intenzív helyzeteket. Ironikus ugyan, de azért teremtetted meg ezeket a stresszes körülményeket, mert azt hitted, nyugodalmat hoznak majd, vagy legalábbis egy kis változatosságot a szorongással szemben.
 
Minden, ami után oly esztelenül vágyakozol, ott vár rád azokban a nyugodt pillanatokban, amikor behunyod szemeidet, lélegzel, és lecsillapítod a tested és az elméd. Ez az a hely, ahol Isten és a béke lakozik, te pedig gyakran ez után sóvárogsz.
 
Tarts gyakran szünetet, hunyd be szemeidet, és lélegezz mélyeket a nap folyamán, főként a nehéz helyzetek alatt, vagy amikor szorongsz. És ne feledd, hogy minden helyzetben, legyen az akár nyugodt, akár kaotikus, mi mindvégig fogjuk a kezedet. Miután teljesen békések vagyunk, nyugodtan ránk támaszkodhatsz, és ha úgy gondolod, 'kölcsönkérheted' derűs nyugalmunkat. Békességed hűsítő folyadékot önt a dühöngő tűzre, harmonikus megoldásokat teremtvén minden látszólagos problémára.
 
A mai napon felmerülő összes kérdésre a béke a válasz - csakis a béke.

Gondolat a mai napra

Észben tartom, hogy a nap folyamán lélegeznem kell. Emlékeztetem magam arra, hogy függetlenül attól, mi zajlik körülöttem, dönthetek a béke mellett. Amikor úgy kívánom, visszavonulhatok a nyugodt benső helyre, azáltal, hogy behunyom a szemeimet.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet