NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Találd meg a fényt a sötétségben!'

Amikor lemegy a Nap, a Föld kissé homályosabbnak és hűvösebbnek hat. S mégis, ez az a pillanat, amikor a Nap sugarai és színei a leglátványosabbak és legfigyelemreméltóbbak. És ez ugyanígy van saját életeddel kapcsolatban is: amikor gondolataid és hangulatod borongóssá válnak, fényed még erősebben ragyog benned és körülötted.

Most képzelj el bensődben egy gyönyörűséges naplementét, mely a sárga, a rózsaszín és bíbor dicsőséges árnyalataiban pompázik, és érezd át sugárzó melegségét és szépségét. Érezd, amint benső alkonyatod egyre hatalmasabbá és fényesebbé válik, belülről megvilágítva téged és környezetedet.

Minél jobban látod ezt a ragyogást, annál sugárzóbbá válik az életed, a hangulatod és az energiaszinted. Melletted állunk ebben a pillanatban, Isten mindannyiunk felé áradó szeretetétől ragyogva. Támaszkodj csak a fényünkre, amikor csak szeretnél, mi majd utat mutatunk, hogy megtaláld - és előnyt húzhass - az állandó benned izzó ragyogásból.

Gondolat a mai napra

Csodálatos gyógytó fény ragyog bennem most, a mennyei sugarak világítják be utamat, és vezetik következő lépéseimet. Biztonságban érzem magam ebben a ragyogásban, amely minden formában megvéd, és pajzsot von körém. Énbennem létezik, miként én magam vagyok a fény, és belőlem sugárzik kifelé.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet