NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Szagold meg a rózsákat!'

Az a mondás, hogy: 'állj meg, és szagold meg a rózsákat', az élet élvezetének a szinonimája, és olyan üzeneteket hordoz, amelyet mi, angyalok kommunikálunk feléd állandó jelleggel. A mai napon viszont egy lépéssel továbbmegyünk, és arra kérünk, hogy vedd szó szerint ezt a tanácsot.
E virágok illata behatol az orrlyukaidon át egyenesen a szívedig. A rózsák segítenek, hogy virágba borulj a szeretetteli érzések teljes mértékű megnyilvánulásában. Ez az oka annak, hogy a romantikus szerelemmel hozzák őket kapcsolatba.
 
A mai napon tűzd ki célodul, hogy belélegzed ezt az erőteljes illatot. Keríts pár édeskés illatú rózsát, és lélegezd mélyen magadba esszenciájuk kincsét. Figyelj fel arra, hogy különböző színeik milyen különféle érzéseket ébresztenek. Melyiknek van a legvonzóbb illata a számodra?
Vidd haza eme virágok energiáját úgy, hogy veszel néhányat, vagy elülteted őket, vagy úgy, hogy vásárolsz egy üvegcse tiszta rózsaolaj-esszenciát. 
 
Ne feledd a nap folyamán többször beszippantani eme gyógyító illatot, és figyelj fel tudatosan szíved határtalan örömére. Lehet, hogy virágillatot fogsz érezni olyan szobákban, ahol valójában fizikailag nem borult virágba semmi. Ez a mi üzenetünk a számodra, mely azt jelzi, hogy a közelben tartózkodunk, továbbá emlékeztetőül szolgál arra, hogy szánj némi időt mai tanácsunk követésére.

Gondolat a mai napra

Megállok, és megszagolom a rózsákat, időt szánva arra, hogy mélyen belélegezzem fenséges illatukat. Megajándékozom magamat ezzel a kinccsel, hogy a szeretet tudatosságával táplálhassam lelkemet, és így biztonságosan feltárhatom a szívemet.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet