NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Kreatívan fejezd ki érzéseidet!'

Érzéseid tiszta energiából állnak, akár a Nap sugarai, és arra áhítoznak, hogy kifejezésre jussanak és szétterjedjenek. A visszafojtott érzelmek olyan fizikai állapotokat eredményeznek, mint a kimerültség, az ingerlékenység és a függőség - így hát még ma barátkozz meg az érzéseiddel.

Tiszteld mindegyiket, még azokat is, amelyekkel nem vagy kibékülve, és tudd, hogy mindegyik mögött isteni okok rejtőznek. Amikor megértő vagy, és tiszteletben tartod az érzéseidet, azok erejükkel fognak támogatni.

Érzéseidnek, miként minden energiának, arra van szüksége, hogy szétoszlassák őket kifelé. Ellenkező esetben a túlzottan felforrósodott lábosban rekedt gőzre hasonlítanak, ami szétfonnyasztja a zöldséget, amit főzöl.

Csalogass ki mindent a szívedből a kreativitás segítségével. A kifejezésmód formái másodlagosak a tettek mellett, mindaddig, amíg örömmel töltenek el. Érzéseid erőteljesen reagálnak majd azon kreatív kifejezésformákra, amelyekben meg kívánnak nyilvánulni... a lehetőségek száma pedig végtelen.

Próbálkozhatsz fényképezéssel, ékszer-készítéssel, batikolással, varrással, írással, zenéléssel, hastánccal, virágkötészettel, rajzolással, horgolással, díszítéssel, festéssel, ólomüveg-készítéssel, kötéssel, sminkeléssel, hímzéssel vagy bármi mással, amire a szíved vágyik.

Gondolat a mai napra

Érzéseimet kreatív utakon fejezem ki. Megengedem magamnak, hogy jól érezzem magam, és engedélyt adok magamnak a játékra. A vidám alkotás és lazítás közben feltöltődöm, új életre kelek és megfiatalodom.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet